Riport a kineziológiáról
Gál Évával az 
ELLE MAGAZINBAN

Elle Magazin riport Gál Évával - Kineziológia

.

Személyes konzultáció

 

Gál Éva

 

Ha megadod elérhetőségedet, akkor kapcsolatba lépek veled, és személyes konzultációval támogatom az életmód-változtató terveidet. Információkkal segítelek a változás rögös útján, és ha megakadsz továbblendítelek.
Hasznos információkat cserélünk az étkezéssel, a mozgással, a mindennapokban megvalósítható, életminőség-javító módszerekkel kapcsolatban.

 

 

 

Mit mondanak, akik már részt vettek a személyes konzultáción?

 

Karolina mondja:
Nagy szavaknak hangoznak, de nem tudom másképp megfogalmazni: minden alkalommal szárnyalni tudnék, amikor elmegyek tőled, és egyszerűnek, szépnek látom a világot. 

 

Zita mondja:
Nem fogom elfelejteni, amikor a vonaton Bécs és Budapest között az aktuális konfliktusomat egy barátnőmmel "eljátszottuk" és a végére nagyon megnyugodtam, mert a segítségeddel megértettem, hogy az nem bűn, ha az ember a különféle szükségleteit különféle barátai segítségével elégíti ki.

 

Gyöngyi mondja:
Ki tudod nyitni magad, és ezzel kinyitod másoknak is a Világot. És jó tudni, hogy százéves korodban is ilyen leszel, és akkor én is lehetek ilyen százéves koromban. Nincs mitől félni. Köszönöm.

 

Tünde mondja:
Amit adtál nekem többször is, igazából szavakba nem önthető. A jól-lét szó jut először eszembe, aztán a nyitottság, vidámság, nevetés, barátnő, testvér. És igazából persze az tetszik, amilyen vagy. Tetszik, hogy a kihívások idején is egy-egy mondatoddal más megvilágításba kerülnek a fontos dolgok, és ettől én megnyugszom, és elgondolkodom. Felnyitod a szemem. És a szívem is kinyílik ilyenkor. És én ezt nagyon szeretem!

 

Nati mondja:
Lendületet kapott az életem. Kezdem érteni a testem jeleit és próbálom meggyógyítani, ha kell. Mélyen érint minden felismerés. Ezer köszönettel:

 

Kati mondja:
Azt szeretem, hogy nemcsak megmutattad a jógagyakorlatokat hanem meg is érttetted velem azok jelentőségét, értelmét és várható hatását. 20 éve ismerlek, össze tudom hasonlítani az akkori és a mostani személyiségedet, amelynek hatalmas - minden szempontból - pozitív változása bizonyítja számomra azt a nagy utat amelyet bejártál. 

 

Klára mondja:
Mikor először mentem Hozzád, a kapuban kaptam egy megrázó telefont. Gondoltam, most biztos nem fogok tudni koncentrálni a jógagyakorlatokra. Ahogy leültem a kanapédra és belekezdtünk egy személyes, ám nem tolakodó beszélgetésbe, észrevettem, hogy idegességem eltűnt. És ez az, amiért nagy szaktudásod mellett érdemes Hozzád járni: a nyugalom, ami Belőled árad. Mivel Te már megteremtetted magadban azt, amit én még csak megteremteni szeretnék.

 

Kíváncsi vagy, hogyan
forog az életed kereke?

Akkor ......... kattin!

 

 

Jelentkezem


Örülök, hogy rátaláltam erre a honlapra, s már nagyon várom, hogy visszajelzést kapjak a jelentkezésemre.


Neved:*

Kérlek töltsd ki helyesen a mezőt!

E-mail címed:*

Kérlek töltsd ki helyesen a mezőt!

Mire jelentkezel:Invalid Input

Megjegyzés:

Invalid InputKérlek jelöld be a négyzetet!